Livia

Suomalainen on luotettava, reilu ja hiljainen toiminnan ihminen, joka arvostaa omaa kotiaan, luontoa ja perhettään. Saman henkisiä kodinkoneita kaipasimme ja etsimme, kun perustimme suomalaisille suunnitellun Livia- kodinkonemerkin Lahdessa vuonna 2014.

Maailmalla suomalaista rehtiyttä, osaamista ja luotettavuutta arvostetaan, minkä me yrittäjinä kokemuksesta tiedämme. Haluamme tarjota Livia-tuoteperheessä samoja ominaisuuksia ja arvoja. Livia-tuotteissa yhdistyy käytännöllisyys, taloudellisuus ja luotettavuus. Livia-kodinkoneet ovat huolellisesti maailmalta valikoitu sekä valmistettu suomalaisen kodin ja keittiön vaatimustaso huomioiden.

LIVIA – Living a Good Life

Käytännöllisyys

Livia tuotteet on suunniteltu suomalaisille, jotka arvostavat kodinkoneissa helppokäyttöisyyttä ja yksinkertaisen tehokkaita toimintoja. Kaikki valikoimamme tuotteet on testattu kuluttajien toimesta ennen tuotantoa. Haluamme Livia tuotteiden aidosti auttavan käyttäjiään niin arjessa kuin juhlassa.

Taloudellisuus

Livia kodinkonevalikoiman suunnittelussa huomioimme erityisesti tuotteiden hinta-laatusuhteen. Livia tuotteilta edellytämme kilpailukykyisen hinnan lisäksi käytännöllisiä toimintoja ja skandinaavista muotoilua. Haluamme tarjota tuotteita, jotka ovat taloudellisesti kaikkien asiakkaidemme saatavilla.

Turvallisuus

Livia tuotteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä. Tuotteet testataan ja hyväksytään ennen valikoimaan ottamista. Tunnemme tuotteidemme koko matkan designista pakkaussuunnitteluun, valmistukseen ja edelleen kaupan hyllylle. Haluamme Livia tuotteiden aidosti auttavan käyttäjiään niin arjessa kuin juhlassa.