Reseptit

Livia-reseptien ruoat valmistuvat helposti Livia -kodinkoneilla. Reseptit on kehittänyt keittiömestari Simo Harrivaara.

Simo Harrivaaran intohimo ja rakkaus on aina ollut ruuanlaitto. Työuransa Simo aloitti puuseppänä kotipaikkakunnallaan Porissa, josta hän suuntasi Perhon Liiketalousopistoon ja Helsinkiin. Valmistuttuaan Simo on työskennellyt 10 vuotta Helsingin huippuravintoloissa mm. Farangissa ja Ventunossa. Simo on urallaan voittanut vuonna 2019 Vuoden luomukokki -tittelin ja vuonna 2022 Vuoden Pro Keittiöpäällikkö -tittelin. Itsensä haastaminen ja jatkuva alan opiskelu ovat mahdollistaneet osakkuuden Helsinkiin toukokuussa 2022 avatussa Serko Rantasen ja Tomi Björckin ravintola Sanchomessa.