Bluetooth nappikuulokkeet BT 5.0 Livia

Pienet ja kätevät kuulokkeet monipuoliseen käyttöön!

Category Availability: In Stock
Share this

Kuvaus

Bluetooth nappikuulokkeet BT 5.0 Livia antavat musiikin soida yhdellä latauksella jopa kolme tuntia! Kuulokkeita voi käyttää joko yhdessä tai erikseen, ja ne säilytetään latauskotelossa. Kotelon ansiosta kuulokkeet on erityisen helppo kantaa mukana missä tahansa liikkuukin ilman huolta siitä, että ne vahingoittuisivat.

Bluetooth nappikuulokkeet BT 5.0 Livia ovat hyvin istuvat, miellyttävän tuntuiset nappikuulokkeet, joita voi käyttää monipuolisesti niin musiikin kuunteluun, puhumiseen, pelaamiseen kuin videoiden katseluun. Pienikokoiset ja kevyet kuulokkeet sopivat hyvin korviin myös urheilun ja nukkumisen aikana. Musiikit soimaan, lenkkarit viuhumaan ja lenkille! Tai vaihtoehtoisesti rentouttava melodia päälle ja peiton alle rauhoittumaan.

  • Kevyet Bluetooth-kuulokkeet latauskotelolla
  • Yhdellä latauksella jopa 3 tunnin kuunteluaika
  • Latauskotelon kapasiteetti: 600 mAh
  • Kuulokkeita voidaan käyttää yhdessä tai erikseen

 

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen designer Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!