Hajunpoistopussit 2 kpl Livia Fresh

Poistaa pahat hajut tehokkaasti kengistä!

Category Availability: In Stock
Share this

Kuvaus

Jokainen tietää sen hajun, mikä hikisistä kengistä nousee. Ongelmaan on olemassa erittäin yksinkertainen ratkaisu! Hajunpoistopussit 2 kpl Livia Fresh poistavat hajuja niin kengistä, luistimista, monoista, jääkiekkovarusteista, autosta, työvaatteista kuin esimerkiksi treenikassista. Tuote imee kosteutta ja poistaa hajuja, jättäen raikkaan tuoksun jälkeensä. Monikäyttöiset hajunpoistopussit lisäävät hygieniaa ja pitävät esimerkiksi urheiluvälineet miellyttävässä kunnossa kovankin käytön keskellä.

Hajunpoistopussit 2 kpl Livia Fresh hajunpoistopussit poistaa hajun kengistä keräämällä ja sitomalla kosteutta sekä neutralisoimalla PH-tasapainon, mikä vähentää ja ehkäisee syntymästä pahaa hajua aiheuttavia bakteereja. Hajunpoistopussit lisäävät ja levittävät lisäksi raikasta tuoksua ympärilleen, mikä tehostaa niiden vaikutusta. Paras hajunpoistoteho saavutetaan parissa päivässä sekä säännöllisellä käytöllä.

Pussien teho säilyy noin kolme kuukautta. Ympäristöystävälliset hajunpoistopussit ei sisällä vaarallisia kemikaaleja. Tuote on todettu toimivaksi hikisissä ja haisevissa futiskengissä Jakon myyntipäällikkömme Juhon toimesta.

 

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen designer Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!

Livia appliances are designed and manufactured with Finnish kitchen and households in mind. We have paid extra attention to quality, safety, usability, and competitive pricing. Colorful and stylish Livia packages are designed by a Finnish designer, Mika Lampinen. With Livia products you are making living easy, safe and economical. Livia – Living A Good Life!

Kaikki Livia tuotteet

Livia home kotisivut

 

Oy Udda Finland Ltd:lla on yli 20 vuoden kokemus laadukkaiden ja hinnaltaan kilpailukykyisten työkalujen, elektroniikan, kodintekniikan ja erilaisten käyttötavaroiden maahantuonnista ja tukkukaupasta.

Oy Udda Finland Ltd has over 20 years of experience with import and wholesale of good quality and price competitive tools, electronics, home equipment and different consumer goods.