Jalka-ja selkähieroja shiatsu Livia 2in1

Ihana lämmittävä hieronta kotioloissa!

Category Availability: In Stock
Share this

Kuvaus

Jalka-ja selkähieroja shiatsu Livia 2in1 on loistava väline rentoutumiseen ja jumien aukomiseen. Kaukosäätimellä ja ihanalla pussilla varustettu hierontalaite, joka mahdollistaa ihanan hieronnan aina tarpeen tullen! Ja mikä parasta, tätä hierontalaitetta voi käyttää missä ja milloin tahansa. Ei muuta kuin suosikki elokuva televisioon pyörimään, mukava asento sohvalle ja jalat hierontapussiin nauttimaan kiireettömästä ajasta!

Lämmitettävän jalka- ja selkähierojan pyörivät ja miellyttävät hierontanystyrät rentouttavat lihaksia tehokkaasti. Hierontalaiteessa on 2 hierontasuuntaa, kaukosäädin sekä irrotettava ja pestävä jalkaosa. Hierontalaite on myös lämmitettävä, mikä tekee hieronnasta entistä tehokkaampaa ja nautinnollisempaa! Tämän hierontalaitteen käyttö on siis myös hygieenistä, ja sopii koko perheen käytettäväksi.

Jalka-ja selkähieroja shiatsu Livia 2in1 on yksinkertainen, mutta tehokas hierontalaite, jota on helppo käyttää eri lihasten hieromiseen ja rentouttamiseen. Hieronta palauttaa jumiutunutta kehoa raskaasta päivästä ja hoitaa lihaksia tiukan treenin päälle. Tämä hieronta ei vaadi erillistä ajanvarausta, kotoa poistumista ja kalenterin täyttämistä, sillä se on aina paikalla valmiina hellimään selkää ja jalkoja juuri siellä missä haluaa. Rentouttava hieronta ja lempeä lämpö rentouttavat myös mieltä arjen kiireissä.

  • Kaksi hierontasuuntaa
  • Irroitettava jalkaosa
  • Teho 18W
  • 230V 50Hz, 12V 1.5A

 

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen designer Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!