Kahvinkeitin 2 kuppia musta LCM202 Livia

Keittää kahvin suoraan kuppeihin!

Category Availability: In Stock
Share this

Kuvaus

Kahvinkeitin 2 kuppia musta LCM202 Livia on kätevä ja tyylikkään näköinen kahvinkeitin. Tämä kahvinkeitin valmistaa kerralla kaksi kupillista kahvia suoraan mukana tuleviin mukeihin. Aina sopiva annos, ilman ylimääräisiä pannuja! Ihana idea häälahjaksi tai vaikka toimistokäyttöön, jossa vierailee paljon asiakkaita.

Kahvinkeitin 2 kuppia musta LCM202 Livia on tyylikäs ja muotoilultaan elegantti kahvinkeitin, joka on täydellinen sisustuselementti niin kotikeittiöön, loma-asunnolle kuin toimistotiloihin. Tämä kahvinkeitin on samanaikaisesti käytännöllinen, kätevä ja herttainen. Uusi annos kahvia valmistuu aina hetkessä, ja sen voi keittää suoraan omaan kahvimukiin tuoreeltaan nautittavaksi.

Livian kahvinkeitin on turvallinen keitin. Siinä on automaattinen virrankatkaisu, ylikuumenemissuoja ja lisäksi pohjassa liukuesteet, jotka pitävät keittimen varmasti paikoillaan käyttötasolla.

 

  • Kätevällä kahvinkeittimellä valmistat sopivasti kaksi kupillista kahvia, suoraan kuppeihin
  • Helppo käyttää
  • Turvallinen: Automaattinen virrankatkaisu, liukuesteet ja ylikuumenemissuoja
  • Kompakti koko

 

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen designer Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!