Keittiövaaka pyöreä KV1450SS Livia

Tarkka ja käytännöllinen vaaka avuksi keittiöön!

Category Availability: In Stock
Share this

Kuvaus

Keittiövaaka pyöreä KV1450SS Livia on moderni ja tarkka. Likaa hylkivän rosteripinnoitteen ansiosta tuotetta on helppo pitää puhtaana ja se sopii niin apuvälineeksi ruuanlaittoon kuin ruoka-aineiden käsittelyyn ja mittaamiseen. Esimerkiksi monet leivontaohjeet ilmoitetaan painomitoilla, jolloin kätevä keittiövaaka tekee jauhojen ja muiden ainesten mittaamisesta sujuvaa ja vaivatonta.

Keittiövaaka pyöreä KV1450SS Livia on varustettu helpottavalla taaraustoiminnolla, mikä tarkoittaa, että mitan voi nollata kesken mittaustuloksen uusien ainesosien lisäämiseksi. Mittaustulokset toimivat 1-5 kg välillä. Vaa’assa on litteä digitaalinen näyttö, joka on miellyttävä silmille ja ruostumatonta terästä oleva pinnoite, mikä hylkii likaa ja puhdistuu helposti.

Keittiövaaka sammuu itsestään, kun sitä ei käytetä. Vaaka on paristokäyttöinen ja se ilmoittaa valomerkillä, kun paristot alkavat loppua.

 

  • Mitta-asteikko: 1 g – 5 kg
  • Taaraustoiminto
  • LED-näyttö
  • Rosteripinnoitus
  • Automaattinen virrankatkaisu

 

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen designer Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!