Leivänpaahdin 700W LTS818 Livia valkoinen

Category SKU:: LTS818 Availability: In Stock
Share this

Kuvaus

Tyylikäs Leivänpaahdin 700W LTS818 Livia valkoinen on tyylikäs, moderni ja käytännöllinen leivänpaahdin, jolla paahtuvat täydellisesti kaikenlaiset leivät. Kaunis valkoinen leivänpaahdin, jota kelpaa pitää esillä jokaisessa keittiössä. Tehokkaalla ja helppokäyttöisellä leivänpaahtimella paahdat täydellisen ruskeiksi ja rapeiksi niin paahtoleivät, sämpylät, tuoreleivät kuin valmiit vohvelitkin.

 

  • Paahdin kahdelle leivälle
  • 7 paahtoastetta
  • Irrotettava murutarjotin, keskeytystoiminto
  • Teho 700 W
  • Keskeytyspainike
  • Kumitassut estävät liukumisen

 

Livian leivänpaahdin on näyttävä ja harmoninen paahdin, jossa on paikka kahdelle leivälle ja 7 eri paahtoastetta parhaan paahtotuloksen saavuttamiseksi. Jos ajasta ei ole kuitenkaan varma, paahtimesta löytyy myös keskeytysnappi, jota painamalla paahtaminen keskeytyy juuri silloin kun haluat. Paahtimen teho on 700 W.

Leivänpaahdin 700W LTS818 Livia valkoinen on käytännöllinen ja moderni kodinkone, jolle on taatusti käyttöä jokaisessa keittiössä. Livian leivänpaahdin on helppo puhdistaa ja pitää siistinä. Leivänpaahtimessa on irrotettava murutarjotin, jonka avulla leivänmuruset saa kätevästi heitettyä roskikseen. Paahtimen pohjasta löytyy kätevät kumitassut, joiden avulla paahdin pysyy varmasti paikoillaan.

Katso kaikki Livian leivänpaahtimet

 

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen designer Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!