Hiustenleikkuukone HLK4606 Livia

Siisti leikkuu ja helppo ylläpito!

Category SKU:: HLK4606 Availability: In Stock
Share this

Kuvaus

Hiustenleikkuukone HLK4606 Livia on helppokäyttöinen ja laadukas väline hiusten leikkaamiseen ja siistin kampauksen ylläpitoon. Hiustenleikkuukoneessa on neljä vaihtoterää, joista voi valita omille hiuksille ja tarpeille aina sopivan. Terät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja ne ovat pituudeltaan 3, 6, 9 ja 12 mm.

Hiustenleikkuukone HLK4606 Livia leikkaa ja viimeistelee siistin hiustyylin. Laitteessa on myös kätevä ripustinlenkki, josta sen saa helposti roikkumaan vaikka kylpyhuoneen naulaan säilytystä varten. Laitteen mukana tulee lisäksi kampa ja sakset, sekä puhdistusharja ja öljypullo terien huoltamista varten.

Tiivistä leikkuutahtia vaativat hiukset ja siistin leikkauksen ylläpito ovat erityisen vaivattomia, kun käytössä on oma hiustenleikkuukone. Näin leikkaus ja ylläpito sujuu helposti kotioloissa ja on mahdollinen aina tarvittaessa.

 

  • Terät ruostumatonta terästä
  • 4 eri leikkuupituutta: 3, 6, 9 ja 12 mm
  • Vakiovarusteet: kampa, sakset, puhdistusharja, öljypullo
  • Virtajohdon pituus 1.8 m

 

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen designer Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!