Vakuumirulla 2 kpl 28×300 cm LIVIA

Ruokien jopa 5-kertainen säilyvyys!

Category SKU:: VKR28x300 Availability: In Stock
Share this

Kuvaus

Vakuumirulla 2 kpl 28×300 cm LIVIA on tarkoitettu käytettäväksi vakuumikoneen kanssa. Tyhjiöpakkaamalla ja säilömällä ruuat vakuumipusseihin vakuumikoneen avulla pidentää merkittävästi ruuan säilyvyyttä. Itse asiassa, laadukas tyhjiöpakkaaminen jopa viisinkertaistaa ruuan säilyvyysaikaa. Se puolestaan vähentää merkittävästi ruokahävikkiä.

Vakuumirulla 2 kpl 28×300 cm LIVIA avulla säilöt ruokatarvikkeita entistä helpommin ja säilytät ruoat tuoreempana pidempään. Rullia on paketissa 2 kpl ja ne ovat kooltaan 28 x 300 cm. Riittoisat ja kestävät vakuumipussit säilövät helposti niin lihaa, kalaa, marjoja, sieniä, valmisruokia, kuivaruokia kuin hedelmiä. Pussien materiaali on BPA-vapaata muovia, joka suojaa ruokia kylmävaurioilta ja kestää niin pakastamisen kuin mikroaaltouunin.

 

  • Livia vakuumirulla 2 kpl
  • Paksuus 175 mikronia
  • BPA –vapaata muovia
  • Mitat: 28 x 300 cm
  • Rullasta saat helposti ja vaivattomasti juuri oikeanmittaisia pusseja
  • Uudelleenkäytettävä ja luontoystävällinen
  • Paksuus 175 mikronia

 

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen designer Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!