Hiusten keraaminen suoristusrauta LHS30 Livia

Laadukas keraaminen suoristusrauta upeisiin tuloksiin!

Category SKU:: LHS30 Availability: In Stock
Share this

Kuvaus

Hiusten keraaminen suoristusrauta LHS30 Livia on erittäin laadukas keraaminen suoritusrauta, jolla loihtii upeat kampaukset kaikenlaisiin hiuksiin. Lämpölevyjen keraaminen pinnoite tekee hiuksista sileät, eloisat ja kiiltävät kuitenkaan vahingoittamatta hiusta. Keraaminen pinnoite saa suoristusraudan liukumaan kitkattomasti hiuksia pitkin katkomatta tai hankaamatta niitä suoristuksen aikana. Keraaminen suoristusrauta on hiuksille lempeämpi vaihtoehto, ja saa samalla aikaan upean lopputuloksen!

Hiusten keraaminen suoristusrauta LHS30 Livia sekä suoristaa että kihartaa hiuksia. Hiussuortuvan voi kiertää ikään kuin solmuun raudan alemman lämpölevyn ympärille, ja hitaasti vetää rautaa levyt yhteen puristettuina alapäin. Tuloksena ovat upeat lainemaiset kiharat, jotka saa halutessaan jälleen suoraksi käyttämällä rautaa ihan perinteisesti suoristusraudan tyyliin. Monipuolinen hiustenhoitolaite, joka mahdollistaa erilaiset upeat kampaukset mielihalujen mukaan!

 

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen designer Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!