Tehosekoitin ladattava Livia LTS400 Livia valkoinen

Herkullinen smoothie missä ja milloin tahansa!

Category Availability: In Stock
Share this

Kuvaus

Tehosekoitin ladattava Livia LTS400 Livia valkoinen on täydellinen kiireisen ihmisen keittiöväline! Super kätevä pienikokoinen tehosekoitin on helppo kantaa vaikka mukana päivän menoissa ja käyttää missä ja milloin tahansa. Itse tehdyt smoothiet ravitsevat pitkin päivää ja auttavat lisäämään terveellisiä hedelmiä, marjoja ja vihanneksia päivän aterioihin. Kätevällä tehosekoittimella pyöräyttää nopeasti myös palautumisjuomat, sosekeitot ja virkistävät drinkit.

 

  • USB latausportti ja kaapeli
  • 400ml BPA-vapaa take away pullo
  • Jäänmurskaus toiminto
  • Litium akku 2500mAh x 2
  • 20 000 rpm/min

 

Tehosekoitin ladattava Livia LTS400 Livia valkoinen on tehokas, mutta kompaktin kokoinen tehosekoitin. Siinä on 2 x 2500mAh litium-akku, joka on myös USB-ladattava. Tässä Livian tehosekoittimessa on jäänmurskaustoiminto, mikä tekee smoothieista ja muista juomista herkullisen viileitä! Jäänmurskaustoiminto takaa myös, että tehosekoittimessa on tarpeeksi ytyä silottamaan myös smoothien muut ainekset silkin sileäksi ja maukkaaksi välipalaksi.

Livia LTS400 tehosekoitin on huippukätevä paljon liikkuvalle henkilölle tai muuten kiireiseen elämäntyyliin. Sillä valmistuu juuri sellainen smoothie kuin haluaa, ja terveellisestä ruokavaliosta on helppo pitää huolta myös kiireen keskellä! Laitteen mukaan otettava pullo on valmistettu BPA vapaasta muovista, joka on helppo pitää puhtaana.  On laite sitten mukana töissä tai kotona keittiön pöydällä, ainekset vain pulloon ja laite käyntiin. Kun smoothie on valmis, laite vain käännetään ympäri ja pullo irrotetaan laitteesta. Näin valmiina on herkullinen takeaway smoothie!

 

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen designer Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!