Vedenkeitin digitaalinen 1.2 l Livia

Laadukas vedenkeitin lämpimänäpitotoiminnolla!

Category Availability: In Stock
Share this

Kuvaus

Vedenkeitin digitalinen 1.2 l Livia on tyylikäs ja hyvälaatuinen vedenkeitin monilla mainioilla toiminnoilla. Tästä digitaalisesta vedenkeittimestä löytyy muun muassa kätevä lämpimänäpitotoiminto, keittimen kahvassa oleva helppokäyttöiset näppäimet sekä selkeä mittari, joka kertoo kannussa olevan veden määrän. 1,2 l vetoinen vedenkeitin on riittoisa, ja sen avulla nopeuttaa huomattavasti veden kiehumista niin ruuanlaittoon, kuumiin juomiin kuin tarvittaessa vaikka pesuvedeksi.

Vedenkeitin digitalinen 1.2 l Livia tarjoaa neljä eri lämpötilavaihtoehtoa, jotta veden voi aina keittää optimaalisesti juuri haluttuun tarkoitukseen sopivaksi. Lämpötilan voi valita 50/70/80/90/100 °C asteen välillä. Ja vesi tosiaan pysyy lämpimänä myös keittämisen jälkeen, joten sen käytön kanssa ei tarvitse kiirehtiä. Voi keittää huoletta koko pannullisen teevettä kerralla ja luottaa siihen, että lämmintä vettä riittää yhdellä keittämisellä myös seuraaville teekupposille.

Livian vedenkeitin on turvallinen käyttää selkeän maksimi vesimäärän ilmaisimen sekä automaattisen virrankatkaisun ansiosta.

  • Lämpötila 50/70/80/90/100 °C astetta
  • Lämpimänäpitotoiminto
  • Vesimäärän ilmaisin
  • Automaattinen virrankatkaisu
  • Piilotettu lämmitysvastus
  • Merkkivalot
  • Tilavuus 1,2 litraa
  • Teho 2000W

 

Livia -kodinkoneet on suunniteltu ja valmistettu suomalaisen kodin sekä keittiön erityistarpeet huomioiden. Olemme kiinnittäneet Livia -tuotevalikoimaa luodessa erityistä huomiota laatuun, muotoiluun, turvallisuuteen, käyttömukavuuteen sekä kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Värikkäät ja tyylikkäät suomenkieliset Livia -tuotepakkaukset on suunnitellut arvostettu lahtelainen designer Mika Lampinen. Livia -tuotteilla perheesi valmistaa ateriat ja hoitaa kotia turvallisesti, vaivattomasti ja edullisesti. Livia on meidän suomalaisten mukana niin arjessa kuin juhlassa aina aamukahvista illan askareisiin. Livia – Living A Good Life!